Вітаємо тренера-педагога НУШ Валерію Віталіївну Мацкевич

 

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

ДЕПАРТАМЕНТ НАУКИ І ОСВІТИ

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

«ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

вул. Пушкінська, 24, м. Харків 61057

Тел./факс (057) 731-21-31 E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. web-сайт: edu-post-diploma.kharkov.ua

 

06.06.24224

на № _________від ___________

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Директору ліцею

 

КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» висловлює подяку Мацкевич Валерії Віталіївні, учителю комунального закладу «Харківський університетський ліцей Харківської міської ради» Харківської області, за якісне виконання обов’язків тренера-педагога НУШ на курсах підвищення кваліфікації вчителів англійської мови за освітньою субвенцією (Постанова КМУ від 19.09.2023 № 1023) та майстерність, педагогічний талант, творчий підхід, професіоналізм і компетентність.

Під час підготовки вчителів-предметників Валерія Віталіївна активно співпрацювала з викладачами кафедри методики навчання мов і літератури та виявила себе як компетентний фахівець з питання сучасного дизайну уроку англійської мови в НУШ.

Мацкевич Валерія Віталіївна – креативний тренер-педагог, яка не тільки демонструє високий рівень науково-теоретичної та методичної підготовки щодо організації освітнього процесу в умовах впровадження НУШ, а й ефективно впроваджує інноваційні методи й прийоми викладання англійської мови. Це дозволило їй, спілкуючись англійською мовою, під час проведення навчальних занять за короткий час актуалізувати орієнтири вчителя Нової української школи, завдяки використанню сучасних технологій допомогти вчителям зрозуміти принципи універсального дизайну уроку англійської мови, передати колегам-педагогам великий багаж знань щодо сучасних методів і найефективніших стратегій навчання англійської мови та розвинути необхідні навички, дати вчителям корисні поради з питань ефективної організації сучасного уроку.

Співпрацювати з такою фахівчинею найвищого рівня було дуже приємно і легко. 

 

Ректор                                   Любов ПОКРОЄВА