Звернення оргкомітету ХХІІІ конференції-конкурсу «Каразінський колоквіум – 2024»

Шановні учасники та учасниці

другого етапу ХХІІІ конференції-конкурсу

«Каразінський колоквіум – 2024»!

 

Повномасштабне російське вторгнення в Україну змінило нас усіх. Постійні повітряні тривоги, ракетні обстріли, авіаційні бомбардування, нестабільний зв’язок, дуже складна ситуація з електропостачанням, постійна небезпека — все це повсякденні реалії нашого буття, частина нашого сьогодення. Але попри все Харків, а разом з ним і Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, і комунальний заклад «Харківський університетський ліцей Харківської міської ради» продовжують жити, працювати, готувати майбутні покоління для відбудови нашої Батьківщини.

Фінальний етап ХХІІІ «Каразінського колоквіуму» мав би стати майданчиком для обміну думок по самим різноманітним гостроактуальним темам з математики, історії, філології, природничих наук. Але, на жаль, в теперішніх умовах Оргкомітет не в змозі забезпечити рівний доступ до участі в конференції-конкурсі всіх фіналістів. Тому було прийняте наступне рішення:

1.    Провести ХХІІІ конференцію-конкурс «Каразінський колоквіум» в один етап у заочній формі.

2.    Результати першого етапу визнати остаточними.

3.    Переможців та переможниць етапу відзначити Дипломами. Дипломи переможців та переможниць надіслати на електронну адресу навчальних закладів.

4.    Збірник тез переможців та переможниць ХХІІІ конференції-конкурсу «Каразінський колоквіум» оприлюднити на сайті Харківського університетського ліцею.

5.    Відзначити Подяками педагогів, які допомагали учням та ученицям у підготовці робіт до ХХІІІ конференції-конкурсу «Каразінський колоквіум».

 

У часи важких випробувань, що випали на долю нашого народу, в умовах рішучої боротьби з агресією сусідньої держави дуже важливо зберегти й збільшити науковий та творчий потенціал нашого героїчного й талановитого народу. І тільки разом ми це зробимо!

 

Слава Україні! Разом переможемо!

Оргкомітет