Про ІІ етап Каразінського колоквіуму - 2024 (умови проведення)

ШАНОВНІ ДРУЗІ!

 

ІІ етап колоквіуму відбудеться 12–13 квітня 2024 року в онлайн форматі на базі Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та Харківського університетського ліцею.

Затверджений Оргкомітетом список учасників колоквіуму, роботи яких включені до програми конференції-конкурсу, розміщений на сайті ліцею.

За кілька днів до початку колоквіуму на сайті ліцею будуть розміщені посилання на Google Meet конференції для кожної секції окремо. Саме на базі цього сервісу будуть працювати секції колоквіуму. До роботи секції допускаються лише учні та учениці, роботи яких було відібрано до участі в ІІ етапі. Ураховуючи технічні можливості, ми не можемо запросити на засідання секцій гостей та вчителів шкіл учасників. Зверніть увагу: вхід учасників до конференції можливий тільки під власним прізвищем та ім’ям. Вхід з інших акаунтів неможливий, модератор секції не дасть дозволу на участь.

Трансляція пленарного засідання конференції-конкурсу відбудеться на YouTube каналі ліцею (посилання на канал буде розміщено на сайті ліцею).

Нагадуємо, що колоквіум проходить у формі вільної дискусії та обміну думками (виступ на засіданні секції «Іноземні мови» виключно відповідною іноземною мовою). Журі, до складу якого входять науковці й викладачі Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, діячі науки й техніки міста, оцінює ступінь володіння проблемою, інформативність, рівень аргументації, якість мовлення, відповіді на запитання. Регламент дискусії встановлює журі кожної окремої секції. Приблизний час доповіді – 5-7 хвилин. Під час доповіді можна використовувати презентації, світлини (в межах, обумовлених можливостями платформи Google Meet).

Учасники колоквіуму отримують сертифікат учасника, переможці та призери нагороджуються дипломами.

Програму колоквіуму та тези виступів буде розміщено на сайті ліцею.