Про зарахування дітей до ліцею в 2024 році

 Зарахування дітей в 2024 р. відбуватиметься у відповідності до положень Закону України «Про повну загальну середню освіту» та згідно з «Правилами зарахування учнів до КЗ «Харківський університетський ліцей», а саме:

 

1. Вступ до 1-го класу буде здійснюватися відповідно до рекомендацій щодо зарахування дітей до 1-го класу закладів загальної середньої освіти в умовах воєнного часу. Заяву можна подати за посиланням (наш номер в системі 13670) або в приймальній ліцею з 1 березня 2024 року.

2. Додатковий прийом учнів до ліцею у 5-й  клас буде здійснюватися на конкурсних засадах, якщо кількість заяв перевищить кількість вільних місць. Заяви для участі у конкурсному відборі можна подати в приймальній ліцею або надсилати в електронному вигляді на адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  Зразок заяви надається за посиланням.  Формат і терміни проведення проведення конкурсних випробувань буде оголошено пізніше (очний або дистанційний), з урахуванням ситуації у місті.

3. Зарахування на вільні місця до 6 ‒ 9 класів відбувається за результатами конкурсного відбору, якщо кількість заяв перевищить кількість вільних місць. 

4. Додатковий прийом учнів до ліцею у 10-ті профільні класи  (профіль іноземної філології (англійська, німецька або французька), історії і права, природничо-математичний,  фізики, математики і комп'ютерних технологій) буде проводитися за наявності вільних місць за результатами конкурсного відбору, якщо кількість заяв перевищить кількість вільних місць.  Заяви для участі у конкурсному відборі можна подати в приймальній ліцею або надсилати в електронному вигляді на адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  Зразок заяви надається за посиланням.  Формат і терміни проведення проведення конкурсних випробувань буде оголошено пізніше (очний або дистанційний), з урахуванням ситуації у місті.

 на вільні місця у 1-х – 10-х класах без конкурсу зараховуються  учні та учениці, які:

- здобули початкову або базову освіту в ліцеї,

- є рідними братами та/або сестрами учнів, які здобувають освіту в ліцеї;

- є дітьми працівників ліцею.